Vintersesongen 2018

Matmor Uncategorized

Da er vintersesongen 2018 over. Det har vært en fantastisk sesong. The One hadde en noe treg start etter avsluttet løpetid, men slo til etter hvert med 1. VK m/CK kval og 1. VK kval på Røros- og Tolgaprøven. Deretter fikk hun 1.VK med Cacit på Rolf Sevendahls Minneløp, og ble vinner av den ettertraktede sølvrypa. Hun avsluttet sesongen med 2. VK kval  på Nordenfjeldske sin prøve i Storlidalen 28. april. I alt fikk hun sanket 21 championatpoeng denne vinteren, så nå har hun nok poeng til to championat.

Vår UK- hund – Blue Wonderful –  har ikke blitt prioritert på prøve denne vinteren, men hun er i rute og skal stilles i AK til høsten.

Tiny Dancer ble korsbåndoperert sent i fjor høst og har ikke blitt stilt i vinter. Opptreningen har imidlertid gått fint, så vi håper at hun er tilbake i høst.

Til slutt vil vi takke våre samarbeidspartnere Vigor & Sage og Non-Stop for utmerket fôr og treningsutstyr. Uten dere hadde dette ikke vært mulig.