To nye sponsoravtaler

Matmor Uncategorized

 

Da PPP mistet agenturet på Eukanuba i 2017 ble vår sponsoravtale avsluttet.

 

På nyåret i år, 2018, har vi inngått avtale med Vigor & Sage. Våre hunder har fått smaken på et nytt fôr som oppfyller våre krav til et fullverdi tørrfôr. Overgangen til nytt fôr har gått uten negative reaksjoner fra noen av hundene våre.

Vi takker Vigor & Sage og Morten Baastad for at vi fikk anledning til å bli med på laget.

Vi har også inngått sponsoravtale med Non-Stop dogwear. Produsent av hudeutstyr som tåler tøff bruk, men også spesialtilpasset utstyr til diverse bruk året rundt. Det var heller ikke vanskelig å finne utstyr til bruk i opptreninga av Tiny Dancer sin korsbåndskade. Godt og tilpasset utstyr/hjelpemidler er halvveis til mål.

Vi takker Non-Stop og Inge for at vi får være med på laget.